RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cea mai frumoasă infractoare din Iaşi tremură din nou! Judecătorii trebuie să anuleze tot!

Magda Tepoi a fost citata din nou in dosarul care vizeaza deturnarea de fonduri europene, desi a fost condamnata in mod definitiv la trei ani de inchisoare. Judecatorul delegat sa puna in executare sentinta de condamnare a Magdei Tepoi nu a inteles ce acte trebuie sa anuleze si a cerut ajutorul colegilor sai.

 

In schimb, colegii judecatorului spun ca actele care trebuie anulate sunt enumerate foarte clar in hotararea de condamnare a Magdei Tepoi  Este vorba de anularea documentelor false sau nelegale care au stat la baza deturnarii de fonduri europene.

  

 

Dupa ce a fost condamnata definitiv in anul 2012 la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de sase ani, Magda Tepoi s-a trezit cu o noua surpriza in dosarul sau de coruptie. Totul pleaca de la faptul ca, pe langa pedeapsa stabilita, judecatorii au decis sa fie anulate si toate actele false intocmite de aceasta in perioada in care a savarsit faptele penale imputate de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). De anularea acestor inscrisuri trebuia sa se ocupe judecatorul delegat de la Compartimentul Executari Penale din cadrul Judecatoriei Iasi. Numai ca, in momentul in care a studiat hotararea initiala a instantei pentru a consemna punctual fiecare documente care trebuie anulat, judecatorul delegat a considerat ca lucrurile nu sunt suficient de clar explicate in hotararea de condamnare. Astfel, judecatorul delegat a formulat o contestatie la executare, pentru a fi lamurit cu privire la documentele pe care trebuie sa le anuleze. 

Continuarea pe www.bzi.ro

Related posts

Bătrân lovit cu toporul în cap de fiul său

Oana Cordoneanu

Inceperea anului scoate sute de politisti in strada

Redacția

Fost polițist comunitar amendat pentru că a reclamat o faptă ce nu s-a petrecut

Marius Parteni
Încarcă...