RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliţistul din Pașcani care a făcut sex cu o minoră sub ochii proxenetului, a primit închisoare cu suspendare

Agentul de poliţie a făcut sex cu adolescenta într-o maşină oprită într-un spaţiu public. Culmea, minora figura ca dispărută de acasă.

 Magistraţii Judecătoriei Iaşi au finalizat ieri un dosar de trafic de minori în care a fost implicat şi un agent de poliţie din judeţul nostru. Ju­decătorii au decis ca Daniel Avarvarei  să fie condamnat la trei ani de în­chisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor.

Poliţistul a fost acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, într-o maşină în care se afla şi proxenetul acesteia. Scena s-ar fi petrecut într-o maşină parcată în apropierea unei benzinării din Paşcani şi, potrivit declaraţiei Cătălinei A., în momentul actului sexual în maşină se află şi proxenetul Constantin Radu Crăciun, considerat li­derul grupării. La acea vre­me, minora era dată dispărută de către părinţi.

  

„Inculpa­tu­lui a determinat-o pe partea vătămată să întreţină raportul sexual cu poliţistul Avâr­varei Daniel Marian spu­nân­du-i că acesta o poate aju­ta, convingându-i pe pă­rinţii ei să îşi retragă plângerea de dispariţie“, se mai arată în rechizitoriu.

În acelaşi dosar, un alt poliţist, Ciprian Moneaga, a fost condamnat anterior la trei ani şi jumătate de închi­soare cu executare. Moneagă ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o altă minoră în sediul Poliţiei. Proxeneţii la care au apelat agenţii au fost şi ei condamnaţi pentru trafic de minori.

Astfel, Radu Cră­ciun a primit nouă ani şi opt luni de închisoare, Constantin Topi­ţă şi Vasile Radu, opt ani şi patru luni de închisoare, în timp ce Gheorghe Paşcu a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Referitor la re­ţeaua pusă pe picioare de aceştia, an­chetatorii au reţinut că ei le cazau pe minore în pensiuni şi hoteluri pentru a presta raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi. Decizia luată ieri de jude­cătorii Curţii de Apel Iaşi este definitivă.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Societăți comerciale depistate pentru depozitarea greșită a deșeurilor. Poliția Locală cere ajutorul cetățenilor!

Redacția

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad, dus în cătușe la audieri. Ce le-ar fi declarat el anchetatorilor

Redacția

Femeie cu răni la cap preluată de medici dintr-o locuință a căminului Remar

Marius Parteni
Încarcă...