RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pro România, organizația Pașcani, și-a desemnat structura de coordonare

Membrii și simpatizanții organizației locale a partidului Pro România au participatr astăzi la o întâlnire, prilej cu care au fost discutate și o parte din probleme organizatorice.

 

În prezența președintelui Sorin Iacoban și prim-vicepreședintelui Bogdan Abălașei, a fost completată echipa de coordonare de la nivel local. Cristian Rățoi face de astăzi echipă cu Constantin Stamatin (vicepreședinte), Dan Dascălu (secretar) și Mariana Avrămiei trezorier.

  

Alegerile la organziația locală sunt amânate până după alegerile europarlamentare.

În cadrul ședinței de astăzi reprezentanții partidului au stat de vorbă cu toți cei prezenți la întâlnire, pentru a afla problemele ridicate. Membrii și simpatizanții au insistat pe luarea unor decizii care să îmbunătățească nivelul de trai. Crearea locurilor de muncă, asigurarea unei alternative cetățenilor plecați la muncă în străinătate pentru a se întoarce acasă, autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș sau alegerea primarilor din două turruri sunt doar câteva din probleme expuse de cetățeni.

Organizația locală trebuie să se organizeze în perspectiva alegerilor europarlamentare, pentru a obține un rezultat bun. Lista pentru alegeri va fi deschisă de Victor Ponta, urmat de Corina Crețu.

Sorin Iacoban, președintele organizației județene, a subliniat că Ponta nu va merge în Parlamentul European, dar candidează pentru ca lumea să înțeleagă că nu mai este în PSD.

Related posts

Biden a nominalizat noul ambasador SUA în România: Kathleen Ann Kavalec, în prezent șefa misiunii OSCE în Bosnia și Herțegovina

Redacția

Udrea a ieșit ca o divă de la proces. Însă un martor o înfundă rău: „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

Redacția

Un senator PSD propune ca suspecţii de corupţie să nu mai fie arestaţi

Redacția
Încarcă...