RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Uniunea Salvați România, filiala Pașcani, la prima apariție publică

 

O parte din conducerea USR Pașcani a participat astăzi la prima conferința de presă, care marchează practic prima apariție publică la nivel local. Aceasta vorbit despre problemele municipiului și a explicat și modul în care se va implica în viața publică.

  

 

Oscar Teodorescu, președintele organizației și Cătălin Bălăceanu, unul din vicepreședinți, alături de senatorul Dan Lungu  au vorbit despre prioritățile formațiunii politice, problemele municipiului și modul cum se vor implica în viața publică.”Suntem încă în faza de organizare. La noi în partid există o regulă, în ceea ce privește primirea de noi membri. Acum suntem în jur de 23 de persoane, dar după procesarea celorlalte cereri de înscriere în partid vom depăși cu siguranță numărul 30″, a susținut Oscar Teodorescu, președintele USR Pașcani.

Formațiunea politică nu are reprezentant în Consiliul Local, dar asta nu o va împiedica să își prezinte public poziția și punctele de vedere față de proiectele de la nivel local și problemele ridicate de cetățeni.”Prin intermediul mass-media în primul rând, al rețelelor de socializare, vom încerca să facem cunoscute propunerile noastre. Vom organiza ședințe de lucru cu cetățenii și vom trimite către Primărie și Consiliul Local concluziile”, au mai spus reprezentanții USR.

Printre probleme cu care se confruntă municipiul, în opinia celor din USR, regăsim iluminatul public, curățenia orașului, modul cum se desfășoară acțiunile de deratizare, dar și fenomenul îngrijorător de depopulare a localității.

        

Related posts

Iaşul nu va avea nici un reprezentant în Parlamentul European

Redacția

UDMR: AUR nu își are locul în secolul XXI într-un parlament democratic

Redacția

Pintilie răspunde acuzelor PSD: Lorimer nu are datorii la bugetul local!

Răzvan Grecu
Încarcă...