RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

ALDE Pașcani așteaptă un sediu de la Primărie, dar are probleme cu datoria celor cu care a fuzionat

Organizația ALDE Pașcani, condusă de fostul viceprimar al municipiului, Neculai Enea, așteaptă un sediu de la Primărie. Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 27 septembrie, se regăsește un proiect în acest sens.

 

  

 ALDE urmează să primească spațiul din sediul Primăriei vechi pe care l-a deținut în trecut organizația Partidului Conservator, mai ales că între cele două formațiuni politice a intervenit fuziunea.

 Problema e că organizația PC a fost acționată în instanță de Primăria Pașcani pentru neplata chiriei, debitul fiind acum de aproximativ 1600 lei. Astăzi în ședința Comisiei de Urbanism, consilierul Claudiu Bodoașcă, care este și președinte al acesteia, a atras atenția asupra faptului că nu se poate închiria un spațiu, fără ca datoria să fie achitată.

 Consilierii PSD din această comisie, Cosmin Ungureanu și Ionuț Prodan, alături de Sorin Olariu au avizat favorabil proiectul propus de primarul Dumitru Pantazi, în timp ce Claudiu Bodoașcă și Ion Danu de la PNL s-au abținut.Conform celor discutate astăzi, în cadrul acestei ședințe, ALDE Pașcani nu ar recunoaște datoria celor de la PC.

 Precizăm faptul că vineri, 28 septembrie, ALDE Pașcani are programată o ședință în sala mică ce aparține Casei Municipale de Cultură.

Related posts

Cu ce averi se lauda candidatii la parlamentare

Redacția

„Comitetele şi comiţiile“ din care vor face parte parlamentarii aleşi de ieşeni

Redacția

Niță Dermide a renunțat la funcția de inspector adjunct la ITM pentru a candida la parlamentare

Marius Parteni
Încarcă...