RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dumitru Pantazi și Gabriela Nedelcu au lipsit de la mitingul împotriva „abuzurilor”

Delegația de 100 de pășcăneni ce s-a deplasat la București, sâmbătă 9 iunie, pentru a participa la mitingul convocat de PSD și ALDE împotriva așa numitelor abuzuri din justiție, nu i-a avut în frunte, în mod surprinzător, pe președintele organizației locale, Dumitru Pantazi, și pe unul dintre vicepreședinți, Gabriela Nedelcu.

 

  

 Cei doi ocupă și funcțiile cele mai importante din administrația locală: de primar și viceprimar. Conform informațiilor, aceștia au fost printre responsabilii cu organizarea deplasării susținătorilor PSD către mitingul din București, dar s-au implicat foarte puțin.

 Cu toate acestea, Pantazi și Nedelcu au ales să nu facă deplasarea. Viceprimarul Nedelcu a fost prezent dimineață la îmbarcarea celor care au făcut deplasarea la miting, iar pe la orele prânzului se afla la cumpărături într-un supermarket din Pașcani. Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor pentru a explica absența de la acest miting atât de important pentru formațiunea politică, pe care la nivel local o conduce.

 Menționăm că în Piața Victoriei au participat, la mitingul împotriva așa numitelor abuzuri din justiție, conform informațiilor din presa națională, circa 200.000 de susținători ai PSD și ALDE

 

Related posts

Conferință de presă PNL Pașcani, 26 martie 2024 (VIDEO)

Redacția

Lobby parlamentar pentru finalizarea lucrărilor la sediul Poliției din Târgu Frumos

Marius Parteni

Banii de la Guvern pentru județul Iași, vor ajunge doar doar în comunele și orașele cu primari PSD

Redacția
Încarcă...