RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Precizări din partea PSD Iaşi

În aceste zile au fost vehiculate foarte multe idei în spațiul public, atât legate de sancționarea colegilor noștri, cât și despre pașii statutari de urmat. Facem un apel la calm, înțelepciune și echilibru pentru toți cei care fac parte din PSD Iași. Am luat act și de cele întâmplate ieri la întâlnirea colegilor de la Organizația Municipală. Nu trebuie să acționăm sub imperiul emoțiilor și al orgoliilor.

 

Pe membrii și pe simpatizații PSD îi pot asigura că tot ce vom întreprinde se va încadra în limitele statutare, că deciziile care vor fi luate vor fi doar în interesul general al partidului. Scopul final este acela de a menține unită filiala pentru ca, în final, oamenii noștri politici cu responsabilități în administrația locală și centrală să ducă la îndeplinire proiectele cu care au fost învestiți de ieșeni, prin votul din vara și toamna anului 2016.

  

Aceasta este fotografia de etapă, în momentul în care Organizația Județeană a PSD Iași va lua alte decizii, cu siguranță că le vom face publice.

Comunicat de presa PSD IASI

Related posts

Senatorul Constantinescu solicită Ministerului Educație Naționale să aloce fonduri pentru plata navetei elevilor. Plăți în avans pentru campania de sprijin

Redacția

Guvernul stabileşte astăzi data alegerilor parlamentare din acest an

Redacția

Cum functioneaza super-imunitatea parlamentarilor. Vor primi pe birou toate probele procurorilor

Redacția
Încarcă...