RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liberalii aduc noi critici la adresa consilierului PMP:„Sorin Olariu este omul PSD-ului”

Liberalii aduc noi critici consilierului PMP. Aceștia s-au arătat din nou dezamăgiți de faptul că Sorin Olariu a votat în ședința ordinară de ieri alături de Partidul Social Democrat proiectele inițiate de primarul Dumitru Pantazi și viceprimarul Gabriela Nedelcu.

 

În cadrul unei conferințe de presă, ei au declarat ferm ceea ce au afirmat și în urmă cu două luni când au decis să rupă colaborarea cu PMP, și anume că Sorin Olariu este omul PSD-ului.

  

”Din punctul meu de vedere, consilierul Sorin Olariu este omul PSD-ului. Încă o dată în şedinţă de Consiliu Local ni s-a confirmat faptul că Sorin Olariu este ajutorul de nepreţuit pentru cei de la PSD. El a avut ieri posibilitatea să transmită un semnal de opoziţie faţă de politica PSD la Paşcani, faţă de această administraţie care nu reuşeşte să mulţumească păşcănenii, dar în schimb a ales să susţină administraţia PSD, să susţină pasivitatea şi falimentul la Paşcani şi a votat alături de grupul PSD aproape toate proiectele, cu câteva excepţii”, a precizat consilierulMarius Pintilie.

Consilierii PNL s-au arătat contrariați de schimbarea pemepistului, dat fiind că în campania electorală era cel mai aspru critic al PSD-ului. Mai mult, ei nu îi înțeleg atitudinea lui Sorin Olariu care, pe rețelele de socializare îi critică pe cei din PSD, iar în legislativul local îi susține.„Sunt foarte curios cum va reuşi domnia sa să explice electoratului PMP, celor care au avut încredere în poziţia radicală pe care a avut-o domnul Sorin Olariu în campanie când era cel mai mare critic al PSD-ului. Nu înţeleg poziţia domnului Olariu care prin postări publice pe mediile de socializare critică PSD-ul, dar pe de altă parte la Paşcani este omul de bază a celor de la PSD. Vreau să audă cetăţenii care l-au votat pe domnul Sorin Olariu că nu mai este acel Sorin Olariu care critica înverşunat prin toate metodele conducerea PSD a oraşului nostru ”, a spus Marius Pintilie.

Contactat telefonic pe marginea acestui subiect, Sorin Olariu a spus că datoria lui este să susțină proiectele pentru binele pășcănenilor. Totodată, a precizat că liberalii nu au nici un drept să-i judece votul, întrucât nu fac parte din același partid.„Daca vrei să faci ceva pentru pășcăneni trebuie să faci compromisuri. Până la urmă am venit în Consiliu ca să fac ceva pentru pășcăneni pentru că eu când merg în fața alegătorilor și o să mă întrebe ce am făcut trebuie să le arăt ceva concret. Mie mi se pare o ipocrizie dusă la extrem pentru că mă uitam chiar ieri la domnul Pintilie când o certa pe doamna viceprimar că își dă cu părerea despre votul PNL-iștilor. Stau și mă întreb, domnul Pintilie nu e ipocrit când își dă cu părerea despre votul meu? Din câte știu eu nu sunt în partid cu ei”, a declarat Sorin Olariu.

 

 

Related posts

Fostul primar al Pașcaniului a votat în Iași alături de președintele CJ Cristian Adomniței

Răzvan Grecu

În ce comisii vor lucra parlamentarii pășcăneni

Redacția

După fuziunea cu PDL, PNL și-a stabilit componența noului Comitet Local Executiv Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...