RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Ludovic Orban: „Vreau să redau Partidul Național Liberal membrilor Partidului Național Liberal”

Ludovic Orban, prim vicepreședintele Partidului Național Liberal a fost astăzi în municipiul Pașcani. Acesta se află în plină campanie electorală pentru alegerile interne din PNL și s-a întâlnit această ocazie cu membrii organizației locale a formațiunii politice

 

„În cadrul campaniei pe care am pornit-o în cursa pentru președinția Partidului Național Liberal, merg în fiecare județ, unde vreau să mă întâlnesc cu baza partidului, care duce greul bătăliilor politice și electorale. Pe mine mă interesează ce gândesc, ce spun, cum văd viitorul Partidului Național Liberal acești colegi ai mei. Eu vreau să  conving câți mai mulți membri ai partidului că dacă voi deveni președinte PNL voi avea puterea de a conduce formațiunea pe prima poziție a partidelor din România” a declarat Orban. 

  

Politiceanul liberal a lăudat rezultatele filialei locale la alegerile locale, considerând că în ciuda faptului că a pierdut, Marius Pintilie va fi sigur în anul 2020 primarul municipiului Pașcani.

„Am venit în mod special la Pașcani și pentru președintele organizației locale, domnul Marius Pintilie. Am văzu rezultatele pe care le-a obținut în alegerile locale, pe care le consider excelente chiar dacă nu a reușit să câștige și am convingerea că peste patru ani va fi viitorul primar al Pașcaniului” și-a motivat Ludovic Orban prezența la Pașcani.

Orban a mai transmis prin intermediul jurnaliștilor prezenți faptul că în cazul în care va fi ales președinte al PNL va „reda partidul liberalilor”.

„În primul rând vreau să redau Partidul Național Liberal membrilor Partidului Național Liberal. Vrea ca fiecare membru al PNL să se simtă respectat de conducerea centrală, să știe că eforturile lor sunt apreciat și că fiecare dintre ei poate să facă o carieră politică în Partidul Național Liberal, carieră bazată pe merite, implicare și pe rezultate” a promis membrilor PNL Pașcani politicianul liberal.

Președintele filialei locale a PNL, Marius Pintilie, s-a arătat interesat să afle soluțiile pe care Ludovic Orban le propune pentru viitorul organizației politice.

„La această întâlnire au fost invitați toți membrii filialei locala a Partidului Național Liberal, și primari de pe Valea Siretului. Salut prezența domnului Ludovic Orban și suntem curioși să aflăm viziunea domniei sale față de viitorul Partidului Național Liberal și vom profita de această oportunitate pentru a transmite și noi mesaje cu privire la o mai bună funcționare a organizației noastre” a declarat Marius Pintilie.

Related posts

Pantazi refuză să se implice în campania pentru parlamentare, după ce a fost scos de pe listă!

Marius Parteni

Liderii PNL întâmpinați de un grup de protestatari. Gorghiu:”Nemulțumirile lor ar trebui direcționate către guvernul Ponta, că nu a rezolvat problema autostrăzii”

Marius Parteni

Tribunalul București a respins cererea de înființarea a Partidului Coaliția Pro Legalizarea Marijuanei

Redacția
Încarcă...