RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Start în campania PNL Pașcani pentru alegerile electorale. Marius Pintilie: “Paşcaniul este oraşul în care m-am născut, oraşul pe care îl iubesc şi în care îmi doresc să trăim cât se poate de bine” (Foto/Video)

Organizaţia  Partidului  Naţional Liberal din Paşcani  a dat startul campaniei electorale. Marius Pintilie, candidatul formațiunii politice pentru  Primăria  Municipiului  Pașcani, împreună cu o parte din candidații organizației  pentru  Consiliul  Local, au distribuit astăzi primele materiale electorale.

 

 

  

În acest sens, pe avizierul situat vizavi de Primăria Veche a Municipiului, au fost lipite primele afişe care anunţă candidatura lui Marius Pintilie.

Cu această ocazie, candidatul din partea PNL pentru funcţia de primar al Paşcaniului a argumentat motivele pentru care îşi doreşte să cîștige alegerile locale din acest an. 

“Astăzi ne-am adunat ca să dăm startul campaniei electorale la Paşcani. Probabil că mulţi se întreabă care este motivul pentru care am ales să candidez. În primul rând îmi doresc mult mai bine pentru oraşul meu. Paşcaniul este oraşul în care m-am născut, oraşul pe care îl iubesc, şi în care îmi doresc să trăim cât se poate de bine”, a declarat Marius Pintilie,candidatul PNL pentru Primăria Paşcani.

Marius Pintilie a vorbit despre problemele pe care le are oraşul nostru, dar şi despre piedicile pe care le-a întâlnit în perioada în care a făcut parte din Consiliul Local Paşcani. După cum spune acesta, pricipalele probleme ale Paşcaniului sunt: furnizarea utilităilor, lipsa locurilor de muncă, problemele de fond funciar şi faptul că autorităţile nu sunt transparente faţă de cetăţeni.

“În primul rând avem probleme cu utilităţile, apă, canalizare, gaz metan. În al doilea rând avem probleme cu infrastructura. În continuare nu avem străzi asfaltate şi trotuare corespunzătoare. Avem probleme cu locurile de muncă. Acestea sunt puţine, iar cele care există totuşi nu sunt foarte bine plătite. Avem probleme în ceea ce reprezintă fondul funciar. Nu în ultimul rând avem probleme în ceea ce priveşte respectul autorităţilor locale faţă de cetăţeni. Am încercat să vin cu iniţiative în Consiliul Local, pe care colegii mei nu le-au votat chiar dacă au recunoscut că au fost bune. Pentru mine a fost o nerealizare că nu am reuşit să pun în practică ideile mele. Consider că acestea sunt motive suficiente ca să candidez pentru funcţia de primar”, a mai precizat Marius Pintilie.  

{youtube}bccST3fueFs{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Senatorul pășcănean Forin Constantinescu a coordonat reuniunea Comisiei Comune Pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României și cel al Republicii Moldova (GALERIE FOTO)

Răzvan Grecu

PMP a inaugurat astăzi sediul de la Pașcani

Marius Parteni

Parlamentarii cu funcţii în societăţi, incompatibili doar dacă au activităţi conform ANAF – proiect

Redacția
Încarcă...