RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesorul Manoliu rupe tăcerea: “După 36 ani de muncă cu elevii, am fost izgonit și sunt considerat oaia neagră în disputa pentru această sală. Mi se pare absurd” (VIDEO)

Cine și de ce este vinovat de incidentul de ieri seară de la Sala de Sport din fața Colegiului Național Mihail Sadoveanu? Este o întrebare la care foarte mulți dintre cei interesați de acest subiect caută un răspuns. Un răspuns care de fapt ar trebui să fie o soluție a celor care pot face ordine în această privință.

 

Elevii profesorului Radu Manoliu sau practicanții clubului Long Ho sunt cu siguranță o victimă în acest subiect. Asta pentru că au pășit sau urmau să pășească într-o sală, a cărui tărâm este aprig disputat, atribuit sau revendicat de către mai multe entități, fiecare dintre ele cu diferite interese, dar având declarat un numitor comun … performanța tinerilor.     

  

După incidentul de ieri seară reporterii Actualitatea Tv și newspascani.com au încercat să deslușească misterul în acest caz. În lipsa lui Adrian Zămosteanu, reprezentantul clubului Long Ho, plecat la Campionatul Mondial, am discutat cu profesorul Radu Manoliu.  

Omul se consideră oaia neagră în acest subiect, mai ales că nimeni din spatele său, ori a instituției pe care o reprezintă nu ia atitudine în acest caz. 2.000 de elevi de la Colegiul Național M. Sadoveanu și cei de la Liceul Economic Nicolaie Iorga, care utilizează această sală, par a nu fi un argument!

În susținerea afirmațiilor sale profesorul a prezentat o serie de documente aduse la cunoștiința conducerii unității de învățământ, prin care cereau mai multe ore pentru pregătiorea elevilor.  

Iată mai jos declarația profesorului Radu Manoliu: 

{flv}diverse/sincron_manoliu{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Contabilii, bibliotecarii sau informaticienii din scoli vor primi gradatii de merit

Redacția

“Adoptă un copac” la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”Pașcani (foto)

Carmen Bălăceanu

Ministrul Muncii explică de ce nu se dau bani de la stat și zile libere pentru toți părinții ai căror copii fac școală online: Revenirea copiilor la școală este importantă.

Redacția
Încarcă...