RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Profesorii de geografie pensionari au fost sărbătoriți în cadrul Galei organizate de Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

 

Profesorii pensionari de geografie de la școlile din Pașcani si suburbii, care au îndrumat sute de generații de elevi, au fost sărbătoriți pe scena Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

  

Manifestarea a avut loc vineri, 4 octombrie, unde cele 13 cadre didactice au fost recompensate pentru întreaga activitate profesională. Evenimentul a debutat cu o scenetă a trupei de teatru ”Prometeu”, din cadrul unității de cultură.

A urmat apoi premierea celor 13 profesori, pe scenă au urcat 8 cadre didactice,unele dintre ele nu au putut ajunge din cauza unor diferite probleme, în special medicale.

Viceprimarul municipiului Pașcani, Gabriela Nedelcu le-a înmânat câte un buchet cu flori, diplome și un plic cu bani, în semn de recunoștință pentru activitatea profesională. Evenimentul a fost moderat de directorul Casei de Cultură, Daniela Calistru. 

Profesorii de geografie pensionari care au fost premiați pentru contribuția adusă școlii românești: Niță Nunucă,Ioan Timofte,Ecaterina Mercaș, Elisabeta Toma, Vasile Ciurlică, Cornelia Berbece, Vica Andrei, Vasile Simina, Nadia Voinea, Elena Cojocaru, Elena Tănase, Teodor Ancuța și Mariana Rusu.     

 Manifestarea culturală  „Domnilor profesori, cu dragoste!” a ajuns anul acesta la ediția a XIII-a și s-a încheiat cu recitalul artistului Gabriel Dorobanțu. Prin acest eveniment, Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” a marcat și Ziua Educației, sărbătorită pe data de 5 octombrie.

Din păcate, chiar dacă intrarea a fost liberă, pentru un eveniment de așa anvergură, în sală au fost puțini spectatori.  

Manifestarea culturală a fost organizată de Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” și Primăria Municipiului Pașcani.  

 

 

 

 

 

 

Related posts

Petrecere de Halloween la clasele primare de la “Mihai Busuioc”

Teona Gherasim

O asociație din Pașcani și biblioteca din Târgu Frumos premiate cu calculatoare

Diana Marcu

Protest în Iași pentru continuarea cursurilor în sistem online/Studenții sunt nemulțumiți pentru că decizia de a renunța la online a venit după începerea semestrului al doilea și nu mai găsesc locuri de cazare

Redacția
Încarcă...