RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Miercuri şi joi are loc repartiţia posturilor de la titularizare

Cei peste 500 de candidaţi care au obţinut note peste 7 la examenul de titularizare de la nivelul judeţului Iaşi vor participa, pe 31 iulie şi 1 august, la şedinţa publică pentru repartizarea candidaţilor care au obţinut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică, adică la inspecţia la clasă.

 

  

Astfel, mai puţin de jumătate dintre cei 1.143 de candidaţi care au participat la proba scrisă a examenului de titularizare îşi vor alege posturile din învăţământ în această săptămână.

Distribuirea acestor posturi se va face în ordinea notelor obţinute. Astfel, candidaţii cu note mai mari vor avea întâietate în obţinerea posturilor dorite. De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi a publicat pe site-ul instituţiei şi orele la care se vor distribui aceste posturi în funcţie de disciplină.

Astfel, candidaţii care au susţinut examenul de titularizare la Educaţie plastică vor fi primii care vor intra la şedinţa publică, la ora 9.00, în sala C7 din Corpul C al Inspectoratului Judeţean Iaşi. În funcţie de numărul de candidaţi, fiecărei discipline îi sunt alocate de la 5 minute la aproximativ o oră.

Dintre candidaţii care au participat la proba scrisă a examenului, peste 200 dintre aceştia au obţinut note mai mici de 5, 416 au obţinut note între 5 şi 6,99, 414 au obţinut note între 7 şi 8,99, iar 93 de candidaţi au obţinut note între 9 şi 9,99.

De asemenea, la nivelul judeţului Iaşi au fost obţinute şi cinci note de 10: una la asistenţă medicală generală (maiştri instructori) pentru liceele cu profil sanitar, o notă la chimie industrială (maiştri instructori), o notă la învăţământ primar şi două note de 10 la disciplina religie ortodoxă.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Școlile nu se vor redeschide fizic până la 8 februarie

Redacția

Elevă de la Colegiul CF “Unirea” Paşcani, selectată să participe la o conferinţă de orientare în carieră, organizată la Veneţia

Redacția

Expoziție preistorică cu tema ”Vânătoarea” la Clubul Copiilor

Răzvan Grecu
Încarcă...