RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Curs de formare profesională pentru tractoriști

Direcția pentru Agricultură Județeană Iași organizează un curs de calificare profesională ca tractorist, recunoscut la nivelul Uniunii Europene. Acesta a început din februarie și este autorizat de către Ministrul Muncii și Justiției Sociale.

 

  

Durata cursului va fi de 360 de ore, iar condiția de înscriere este ca persoanele să aibă minim învățământ gimnazial (opt clase). El se adresează persoanelor care vor să își perfecționeze cunoștințele de pregătire a agregatelor de lucru de executare a lucrărilor a solului, semănatului și întreținerea culturilor.

Competențele profesionale pe care absolvenții acestui curs sunt: aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă, aplicarea normelor de protecție a mediului, aplicarea procedurilor de calitate, executarea lucrărilor de pregătire a solului, însămânțarea culturilor agricole, întreținerea culturilor, recoltarea plantelor furajere și întreținerea agregatelor de lucru.

Pentru mai multe detalii puteți apela la Compartimentul de Formare Profesională la numerele de telefon: 0232/213808 sau 0769003013.

Related posts

”Ziua Încrederii” marcată la Școala Gimnazială Gâștești (FOTO)

Redacția

„Atelierul lui Moș Crăciun” la Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos

Redacția

Subiectul la limba română pentru Evaluarea Națională 2021 va fi mai simplu. Precizările ministrului Educației

Redacția
Încarcă...