RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Concursuri cu tradiție organizate de Clubul Copiilor Pașcani

 Clubul Copiilor Pașcani va organiza două competiții, cu tradiție: Concursul Internațional de Creații Literare, Plastice, Interpretare de rol și Educație Ecologică „Valorile copilăriei” și Concursul Național de Chimie Experimentală „Micul Magician”.

 

  

Primul se va desfășura în perioada 28-30 iulie 2018. Secțiunile și tematica acestora sunt: 1. „Preocupările copiilor de ieri și de azi”- concurs de lucrări literare și postere, 2. „Fii ECO”- expoziție- concurs de lucruri obținute din materiale reciclabile. Concursul Internațional de Creații Literare, Plastice, Interpretare de rol și Educație Ecologică „Valorile copilăriei” este la a XII-a ediție.

Cea de-a doua competiție, Concursul Național de Chimie Experimentală „Micul Magician” va avea loc în perioada 2-5 august 2018. Ca și celălalt, acest concurs este împărțit în două secțiuni: 1. Chimia în gospodărie, Chimia, prieten sau dușman al mediului înconjurător și 2. Expoziția „Fii ECO”- produse realizate din materiale reciclabile. Acesta a ajuns la a XI-a ediție.

Condițiile de participare pentru ambele concursuri sunt: se pot înscrie echipaje formate din 3 elevi, coordonate de un cadru didactic, participarea la eveniment se face prin completarea fișei de înscriere, fiecare echipaj va participa cu câte o lucrare la ambele secțiuni.

Lucrările se vor trimite pe adresa de e-mail: carmendruker.

Related posts

Oaspeți din cinci țări la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani

Redacția

Cu o majorare a bugetului Educaţiei de peste 60%, vor fi bani pentru creşterile salariale promise după greva din vară

Redacția

Vineri se va sărbători Ziua Casei Corpului Didactic și deschiderea anului școlar la Centrul de Excelență Pașcani

Redacția
Încarcă...