RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Plachetă aniversară pentru Școala Gimnazială “Iordache Cantacuzino”

S-a împlinit un deceniu de când Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” din Pașcani face parte din programul internațional ECO- ȘCOALA. Cu această ocazie, unitatea de învățământ a primit placheta aniversară care se oferă la împlinirea a 10 ani de muncă susținută în urma reevaluărilor succesive, din doi în doi ani.

 

Astăzi, într-un cadru festiv, la care au fost prezenți directori și profesori de la liceele din Pașcani, coordonatorul programului pentru județul Iași, Genoveva Șerban i-a îmnânat placheta directorului Daniela Simion..„Vă urez să rămâneți în acest program consecvenți, așa cum ați făcut-o și până acum și să ajungem la a 20-a reevaluare”, a spus Genoveva Șerban, coordonatorul programului ECO-ȘCOALA pe județul Iași.

  

Directorul școlii a ținut să le mulțumească profesorilor implicați în proiect.„Țin să le mulțumesc colegilor care s-au implicat în acest program de ani și ani de zile pentru că demonstrează nu numai cunoștințe biologie sau minime de fizică, ci și de comportament, de cum trebuie să-i învețe pe ceilalți să se poarte cu natura și iubesc acest proiect și probabil de asta este și atât de longeviv. 10 ani de proiect pentru noi înseamnă foarte multă dăruire din partea cadrelor didactice, coordonatori și profesori din învățământul primar și gimnazial, dar și pasiunea copiilor”, a precizat Daniela Simion, directorul Școlii Gimnaziale Iordache Cantacuzino.

De-a lungul timpului, atât elevii, cât și cadrele didactice au fost implicați în numeroase proiecte, care au avut ca temă protejarea mediului înconjurător.Ei au învățat și i-au învățat și pe alții să aibă un comportament responsabil față de mediu.

Related posts

Laborator digital complet echipat la Școala Gimnazială Muncelul de Sus

Oana Cordoneanu

În plina pandemie de COVID-19, un profesor din Pașcani oferă un exemplu impresionant

Redacția

Bacalaureat 2023: Rezultatele obținute de elevi la centrele de examinare din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...