RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Concurs regional de dans, de Zilele Şcolii Iordache Cantacuzino

Pe aripile prieteniei şi dansului au fost astăzi copiii de la şcolile din Paşcani, şi de alte instituţii de învăţământ din zona Moldovei. Cu mic, cu mare, ei s-au întâlnit să demonstreze tuturor cât de frumoşi şi talentaţi sunt.

 

 

  

Şcoala Iordache Cantacuzino a fost sărbătorită astăzi printr-un concurs de dans cu participare mare. Spectacolul s-a desfăşurat la Casa de Cultură din oraş.

Primii care au urcat pe scenă au fost copiii de grădiniţă, grupaţi în formaţii de dans. Îmbrăcaţi festiv şi bucuroşi să danseze în faţa publicului numeros, ei le-au dat emoţii mari educatorilor dar şi părinţilor veniţi să-i susţină.

În faţa publicului au evoluat apoi trupe şi formaţii de copiii din clasele I-IV, respectiv V-VIII. Cu toţii au fost îndrăgiţi şi aplaudaţi de toţi cei prezenţi în sală. Pentru că au performat frumos, s-au ales cu premii din partea organizatorilor.

Related posts

Judeţul Iaşi se află pe locul al doilea, la nivel naţional, în ceea ce priveşte rata de promovare la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Redacția

Preşcolarii şi elevii intră în vacanţă

Redacția

Elevii claselor a VIII-a sustin prima proba a simularii Evaluarii Nationale

Redacția
Încarcă...