RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

LISTA a fost publicata de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Sute de profesori vor fi INTERESATI

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a publicat lista completa a programarii sedintelor publice, pe discipline, de repartizare a cadrelor didactice aflate in restrangere totala de activitate incepand cu data de 1 septembrie 2017. Acestea se vor derula miercuri, in Corp C, Sala C7 a ISJ, incepand cu ora 9:00.

 

Legea Educatie Nationale (LEN) nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare prevede la art. 252: “In conditiile intrarii in restrangere de activitate, cadrele didactice titulare in sistemul de invatamant preuniversitar beneficiaza de solutionarea restrangerii de activitate prin: a) transferul consimtit intre unitatile de invatamant preuniversitar; b) repartizarea pe posturi/catedre vacante, coordonata de Inspectoratul Scolar Judetean/Inspectoratului, conform Metodologiei elaborate de Ministerul Educatiei Nationale, pana la data de 15 noiembrie a fiecarui an”. 
 Prin restrangere de activitate se intelege: a) situatia in care postul/norma didactica nu se incadreaza in sistemul de normare privind efectivele de prescolari si elevi prevazute de lege; b) situatia in care se constata diminuarea numarului de ore sub nivelul unei jumatati de norma fara posibilitate de completare in aceeasi unitate sau intr-o unitate de invatamant apropiata. 

  

 

Sursa: bzi.ro

Related posts

Cinste lor! 29 de învățători pensionari, premiați de municipalitate(FOTO – VIDEO)

Irina Gherasim

Rezultate deosebite pentru 10 elevi de la Colegiul ”Unirea” la Olimpiade și Concursuri Naționale

Răzvan Grecu

A patra ediție a concursului literar ,,Porni Luceafarul” la liceul “Nicolae Iorga”

Oana Cordoneanu
Încarcă...