RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Două şefe de promoţie la “Miron Costin”, în acest an! Ambele au terminat cu media 9,94

Final de liceu pentru promoţia 2016 de la “Miron Costin” Paşcani. Mari emoţii pentru tinerii care de acum îşi iau zborul spre un alt drum în viaţă. Un drum care nu va fi drept, dar cu siguranţă, va fi frumos şi plin de experienţe. De altfel, acesta a fost mesajul transmis tuturor absolvenţilor de către directorii liceului, Carmen Apostol şi Mihaela Anuşca, cărora elevii le-au oferit flori şi plachete de onoare.

 

 

  

Poate cea mai plăcută surpriză din cadrul evenimentului a fost desemnarea celor două şefe de promoţie din acest an. Ambele au studiat la profilul Ştiinţe ale Naturii, intensiv engleză, şi au finalizat liceul cu media generală 9,94.

Vorbim despre Lavinia Bostan şi Roxana Apetrei, tinere de succes, cu un viitor frumos. Fetele ne-au acordat un interviu, ocazie cu care am aflat ce gânduri au la final de liceu, şi în ce direcţie vor continua studiile.

“Am studiat la profilul Ştiinţe ale Naturii, intensiv engleză, şi am avut-o ca dirigintă pe domana Isachi Lupuleasa Dana Elena. Am terminat anii de liceu cu media 9, 94. Acum la final regret doar faptul că poate nu am ştiut să preţuiesc cei patru ani, aşa cum mi-am dorit. Vreau totuşi să mulţumesc profesorilor care mi-au fost alături, şi doamnei diriginte în mod special. Vreau să urmez Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi. Pentru admitere am mai multe emoţii, în timp ce pentru bac, mă simt pregătită”, ne-a spus Lavinia Bostan.

“Sunt foarte mândră că am ieşit şefa de promoţie şi că am atins această performanţă. Părinţii şi fratele meu m-au sprijinit foarte mult, ei m-au îndemnat să mă înscriu la acest liceu şi pentru asta le mulţumesc. Cei patru ani de liceu au fost foarte frumoşi, dar şi grei pentru că am avut foarte mult de învăţat. Cât despre înscrierea la facultate, am mai multe opiţuni, însă nu aş vrea să spun acum”, ne-a declarat Roxana Apetrei.

Evenimentul a continuat cu premierea tuturor absolvenţilor, care au primit flori şi diplome din partea diriginţilor care i-au îndrumat la clasă.

Related posts

Colegiul “Mihail Sadoveanu” – Înscrieri pentru un Proiect Erasmus+ la Palermo (Italia)

Carmen Bălăceanu

Ziua Mondială a Păcii, astăzi, 22 septembrie 2014. Plantează şi tu un copac!

Teona Gherasim

Situația corigențelor în școlile pășcănene

Alexandra Enea
Încarcă...