RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Comuna Tătăruși sărbătorește 150 de ani de la înființarea primei școli

Unitățile de învățământ dinTătăruși îmbracă haine de sărbătoare în acest an. Cadrele didactice, elevii și autoritățile locale vor marca împlinirea a 150 de ani de la înființarea primei unități de învățământ în comună, prin mai multe evenimente culturale.  

 

  

Primarul Costel Iosub a declarat în emisiunea “În Obiectiv”, din data de 11 februarie, difuzată de Actualitatea Tv, că în acest an vor avea loc diferite manifestări de natură cultural-artistică și sportivă. În vară acestui an va avea loc o întâlnire a “fiilor satului”.

Anul acesta aniversăm 150 de ani de la înființarea școlii din comuna Tătăruși. Va fi evenimentul anului pentru tătărușeni. Vor fi numeroase manifestări cultural-artistice, sportive, simpozioane și în vară preconizăm să avem o întâlnire cu elevii școlii tătărușene, deci fii ai comunei Tătăruși”, a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

De asemenea, în vara acestui an va fi organizat festivalul “De la strămoșii noștri, noi am învățat” și Zilele Rezervației Forestiere. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Înscrieri pentru învățământul profesional la Colegiul UNIREA

Redacția

Se reiau cursurile ”față în față” la Școala ”Iordache Cantacuzino” și Liceul ”Miron Costin”

Redacția

Fosta şefă a ISJ Iaşi, directoare la o şcoală exclusivistă în limba engleză

Redacția
Încarcă...