RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

O nouă serie de elevi la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihail Sturdza” al Județului Iași. O parte sunt reparftizați la Pașcani și Târgu Frumos


După depunerea Jurământului militar, pe data de 15 martie, 15 elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești au fost repartizați la ISU Iași, pentru efectuarea stagiului de practică.

În perioada 21 martie – 10 iunie a.c., viitorii subofițeri de pompieri și protecție civilă vor dobândi cunoștințe, abilități și aptitudini care să le permită executarea operațiunilor pentru conducerea și desfășurarea acțiunilor de intervenție în situații de urgență aplicarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor, utilizarea autospecialelor de intervenție, organizarea și conducerea acțiunilor de intervenție pentru limitarea și înlăturarea efectelor dezastrelor, executarea misiunilor privind descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat.

Elevii au fost repartizați în toate subunitățile de intervenție ale inspectoratului. La Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Iași, câte trei elevi; patru elevi la Secția de Pompieri Pașcani și cinci dintre aceștia la Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos.


Stagiul de practică se va încheia cu o evaluare care va reflecta modul în care elevii s-au implicat în activitatea de pregătire și formare.Le urăm mult succes viitorilor colegi și îi asigurăm de tot sprijinul nostru pentru a dobândi experiență în formarea lor, ca viitori profesioniști!

  

Related posts

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Mihai Dolhăscanu (VIDEO)

Redacția

Placă comemorativă dedicată doctorului Costică Pânzaru

Oana Cordoneanu

Dezinsecție amânată la Pașcani

Redacția
Încarcă...