RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Româncă găsită pe o stradă din Franţa, dezbrăcată, plină de arsuri de ţigară şi cu capul spart. A povestit cu greu ororile la care a fost supusă

O româncă de 37 de ani a fost găsită de poliţişti pe o stradă din Toulouse pe jumătate dezbrăcată, cu arsuri de ţigară pe corp şi cu capul spart. Femeia le-a mărturisit agenţilor că a fugit de acasă, după ce a fost bătută şi torturată de soţul său, un român în vârstă de 36 de ani.

Românca a fost găsită într-o stare deplorabilă, aproape dezbrăcată, cu pielea plină de arsuri de ţigară şi cu o lovitură la cap. Într-o franceză stricată, femeia a reuşit cu greu să le descrie poliţiştilor ororile la care fusese supusă de soţul său în ultimul an.

Femeia a refuzat să facă plângere împotriva soţului său

Ea a fost de acord să fie dusă acasă de agenţii de poliţie, dar ajunşi acolo, soţul său şi copilul lor de şase ani erau dispăruţi. Femeia a fost preluată de paramedicii de pe ambulanţă şi dusă la spital, unde va fi internată pentru mai multe zile, potrivit ladepeche.fr.

Câteva ore mai târziu, românca a refuzat să completeze o plângere împotriva soţului său abuziv, însă procurorii tot au deschis o anchetă pentru violenţă în familie, tortură şi acte de barbarie.

  

După ce a fost găsit de poliţişti, bărbatul a mărturisit că tot ce i-a făcut soţiei sale, pe care a descris-o drept o drogată dependentă de cocaină, a fost să o scuipe şi să-i dea o palmă. Românul a fost arestat de poliţiştii din Toulouse şi riscă până la 15 ani de închisoare.

sursa observator

Related posts

Tânăr din Costești, extrădat din Danemarca și băgat la închisoare

Redacția

În judeţul Iaşi sunt doar trei drugtestere. Unul este la Pașcani

Redacția

Atentie, nu mai ai voie sa iti pui numarul asta la masina! Acestea sunt placutele auto interzise de MAI! Ce combinatii nu ai voie sa alegi pentru masina ta

Redacția
Încarcă...