RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Eco Salubritate reduce schema de personal cu 12 posturi (DOC)

Leonard Ursu, directorul S.C. Eco Salubritate S.A. , a propus aleșilor locali să aprobe o nouă organigramă și un nou stat de funcții. Acesta și-a fundamentat soluția pe faptul că în viitor serviciul de ridicare și transport gunoi va fi operat de o companie din cadrul ADIS.

 

  

La începutul lunii iunie, Leonard Ursu declara într-o conferință de presă că „Eco Salubritate ar urma să rămână cu 67 angajați, dar numărul ar putea crește dacă va prelua activitatea de transport public.”

Astfel, de la cele 79 de posturi bugetate în prezent, noua organigramă va avea cu 12 mai  puțin. O altă măsură luată în cadrul Eco Salubritate este fracționarea timpului de lucru. De exemplu, expertul în achiziții publice va avea doar jumătate de normă. Întâmplător sau nu, postul amintit a fost subiectul unui proces civil după ce persoana care-l ocupa a fost concediată abuziv. Instanța de judecată a decis în mod definitiv ca Eco Salubritate să o reangajeze pe același post și să-i plătească salariul pe un an de zile.

Bugetul pentru anul 2019 este estimat la 5,6 milioane lei. Pe partea de investiții se are în vedere asigurarea funcționării serviciului dezinsecție, deratizare și dezinfecție, achiziția unui tractor multifuncțional, dar și a unor autobuze dacă societatea va răspunde de transportul local.

ORGANIGRAMA ECO SALUBRITATE

Related posts

Conducerea Primăriei acuzată că nu a toaletat unii copaci din zona vale, deși cetățenii au solicitat de luni de zile acest lucru

Răzvan Grecu

Mult fum în anul Centenarului! Motocicliştii se întrec la Paşcani în Competiţia Moldova Motors Sport

Ema Roman

Centrul Rezidenţial „Sfântul Stelian” se va închide! Copiii vor fi mutaţi în case de tip familial, ce vor fi ridicate în Boşteni

Marius Parteni
Încarcă...