RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de frezare a străzilor confundate cu cele de plombare

 

 

Administrația locală anunță că de la primele ore ale dimineții au început lucrările de plombare a străzilor din municipiu. În realitate, este vorba despre frezarea zonelor de pe partea carosabilă, în vederea pregătirii lucrărilor de plombare.

  

 

 

Pe pagina de facebook primarul Dumitru Pantazi a postat în această dimineață mai multe imagini cu utilajele care lucraru pe strada Grădiniței, ieșirea spre Blăgești. Acolo asfaltul afectat și gropile de pe stradă au fost frezate, pentru că în perioada următoare urmează să fie plombate.

“Pe această cale va anunt ca de astăzi, de la primele ore ale diminetii, au inceput lucrarile de plombare in Municipiul Pascani. Avem in lucru mai multe străzi din oraș si suburbii. S-a inceput cu una dintre cele mai afectate strazi in urma sezonului rece, fiind vorba despre strada Gradinitei, unde muncitorii frezeaza, astăzi, sectorul dintre intersectia cu strada Abator până la podul peste calea ferata, urmând ca mai apoi sa se intervina si pe celelalte zone si traficul sa se desfășoare fără incidente”, se arată în postarea de pe facebook.

 

Contactată de NewsPacani.com Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului, spune că acum se lucrează la frezarea străzilor, iar acțiunea de plombare va începe în perioada următoare, când vremea va permite. Întrebarea jurnaliștilor a venit și în contextul în care mai multe străzi din municipiu au nevoie de aceste lucrări, dar pe ele încă nu s-a intervenit, pe motiv că nu ar putea fi demarată procedura de achiziție a mixturii asfaltice.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Pașcani sunt mai multe străzi cuprinse pe reparații în acest an. Este vorba despre Mihail Kogălniceanu, Eugen Stamate, Vasile Alecsandri, Aleea Calea Iașului, Morilor, Fundac Fântânele, 24 Ianuarie, Libertății și Tudor Vladimirescu.

 

 

Related posts

Prognoza meteo: Ploile şi frigul pun stăpânire pe România

Redacția

,,Pământul i-a ieşit pe ochi ’’unei femei care se luptă pentru el de atâta timp

Răzvan Grecu

Iaşul, singurul judeţ care nu a primit despăgubiri de la Guvern pentru ploile şi grindina din mai-iunie

Redacția
Încarcă...