RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Municipiului a reușit să bifeze doar 16 obiective din cele 72, pe care consilierii locali l-au delegat să le facă în anul 2018! 38 de străzi nu se vor face anul acesta pentru că edilul șef nu și-a făcut treaba! – DOC

 

Celebra replică a primarului Dumitru Pantazi: „Nu am făcut, pentru că nu am făcut” poate fi motto-ul realizărilor acestuia pentru anul 2018. Spunem asta deoarece din lista obiectivelor de investiții aprobate de consilierii locali pentru anul 2018, edilul șef a reușit să bifeze doar 22,5%.

  

 

NewsPascani.com a încercat să afle încă din luna februarie ce obiective de pe lista de investiții aferente anului 2018 au fost duse la bun sfârșit de către primarul Dumitru Pantazi. În primă fază, reprezentanții Primăriei au refuzat să răspundă la această solicitare, indicând în răspunsul adresat jurnaliștilor o serie de link-uri în care aceștia ar fi găsit cele solicitate. Cum aceste adrese de internet nu erau funcționale, NewsPascani.com a revenit asupra solicitării la Primărie. În decursul zilei de ieri, reprezentanții instituției ne-au răspuns, atașând lista obiectivelor ce au fost bifate în anul 2018 de primarul Dumitru Pantazi.

Astfel, din cele 72 de obiective trasate de consilierii locali, edilul șef a reușit să bifeze doar 16 în anul 2018. Dintre acestea 15 sunt documentații și proiecte, iar un obiectiv privește extinderea rețelelor de gaze naturale.

Pe lângă cele 16 de obiective realizate, au mai fost achiziționate servicii pentru 7 documentații tehnice, câteva cereri de finanțare și pentru cărți funciare.

Suma totală cheltuită de Primărie în anul 2018 pentru a implementa lista de investiții aprobată de consilierii locali, conform documentului pus la dispoziție de această instituție, a fost 1.795.527 de lei.

Surprinzător este, dat fiind starea drumurilor din Pașcani, că deși pentru anul 2018 primarul Dumitru Pantazi a fost mandatat de consilierii locali să achiziționeze servicii pentru întocmirea documentațiilor tehnice în vederea reabilitării a 38 de străzi, acesta nu a reușit să ducă la îndeplinire această misiune.

Vezi documentul cu lista investițiilor realizate în anul 2018

 

Related posts

Serviciul parcărilor publice din Pașcani va fi operațional de anul viitor

Răzvan Grecu

Ţurţuri gigant sub streaşina unui bloc din Paşcani! Nimeni nu intervine, locatarii sunt plecaţi în străinătate

Ema Roman

Lacul Peștișorul ar putea fi modernizat pe fonduri europene! Delegație de la ADR Nord-Est la Pașcani pe această temă!

Redacția
Încarcă...