RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Patinoarul se deschide miercuri, 12 decembrie. Aceleași tarife și gratuități

Patinoarul amenajat pe terenul de lângă sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, va fi deschis publicului începând cu data de 12 decembrie.

 

  

 

Până atunci administratorii vor reuși să finalizeze amenajarea locației. Prețurile de acces vor fi aceleași ca în trecut. Cei care au deja patine vor plăti 10 lei întrarea. Același tarif va fi plătit și pentru închirierea patinelor.

 În fiecare zi, de luni până joi, pășcănenii vor avea acces gratuit în intervalul orar 10.00 – 13.00, în limita a 150 de persoane pe oră. Pe 24 decembrie Moș Crăciun pe patine va veni să-i bucure pe copii și să le ofere dulciuri. De Sfinții Ștefan, Vasile și Ioan, cei care le poartă numele vor primi gratuit o oră pe patinoar.

 

De asemenea, vor fi organizate și următoarele competiții: Clubul Sportiv Municipal Pașcani va organiza Cupa Moș Crăciun la patinaj, pe data de 24 decembrie 2018, Cupa CSM la patinaj, pe 7 ianuarie 2019, Cupa Unirii la patinaj, pe 24 ianuarie 2019 și Cupa Pașcaniului la patinaj, pe 13 februarie 2019.

Patinoarul va fi funcțional până la data de 28  februarie 2019.  

 

 

Related posts

Noi proiecte pentru primarul comunei Lespezi

Redacția

Mihaela Amariei este noul manager al Spitalului CF Pașcani. Ordinul de numire a ajuns de la minister!

Răzvan Grecu

O nouă tentativă de a finaliza modernizarea parcului din jurul Primăriei

Ema Roman
Încarcă...