RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să concesioneze terenul de sub fosta balastieră de pe malul Siretului, după o solicitare surpriză!

Terenul unde, în trecut, a funcționat balastiera Primăriei de lângă podul de peste Siret ar putea fi concesionat. Consilierii din Comisia Juridică au solicitat acte care să ateste că Primăria este proprietar.

Peste 50.000 metri pătraţi vrea Primăria Pașcani să concesioneze, asta în condițiile în care foarte mulți cetățeni așteaptă teren de la instituție. Amplasamentul unde în trecut a funcționat balastiera este vizat de o persoană, care a depus o solicitare de concesionare la Primărie.

Consilierii trebuie să își însușească în proprietatea publică acest teren, cu scopul, conform proiectului inițiat de primar, de a-l concesiona. Din informațiile noastre, cel care vrea să concesioneze intenționează să amenajeze tot o balastieră. El a depus, în 12 martie 2018, o solicitare la Primărie.

  

Aleșii care fac parte din Comisia Juridică a Consiliului Local au solicitat funcționarilor Primăriei să prezinte, până la ședința de joi, actele din care să rezulte că terenul respectiv este în proprietatea municipalității.    

Click aici pentru proiectul de hotarare

Related posts

34 de posturi vacante la Casa de Pensii Iași

Redacția

Ajutoare de la Primărie sub formă de tichete sociale pentru târgoveți (DOC)

Teona Gherasim

Administratorul public semnează oriunde și orice când e vorba de interesul ApaVital

Marius Parteni
Încarcă...