RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gabriela Nedelcu, comportament lipsit de respect față de ziariști la o ședință publică

Incident neplăcut astăzi în timpul ședinței comisiei de organizare a circulației, de la nivelul Primăriei. Viceprimarul Gabriela Nedelcu, președinta acesteia, a vrut să îl scoată afară din sală pe reprezentantul postului de televizuiune Actualitatea Tv și Newspascani.com.

Acest lucru nu s-a întâmplat întrucât ceilalți membri prezenți nu s-au declarat deranjați de camera de luat vederi. La câteva minute de la începerea ședinței viceprimarul Nedelcu a oprit discuțiile pe marginea problemelor analizate, pentru a afla de la ceilalți participanți dacă sunt deacord ca jurnalistul să rămână în sală, pentru a asista și filma discuțiile.”Ahh, am și uitat să vă întreb! Sunteți deacord cu pezența presei? Na, dacă e nevoie pot să dau eu la final un sincron”, a spus Nedelcu.

  

Majoritatea celor prezenți i-au răspuns că nu sunt deranjați de prezența presei, pe motiv că nu au nimic de ascuns. Pusă în fața acestui răspuns viceprimarul și-a schimat atitudinea comentând:”Nici eu nu am nimic, dar am zis așa … ”, a completat, fâsticită, Gabriela Nedelcu.

La scurt timp în sală și-a făcut apariția și un cameraman de la postul de MBit, dar acesta a scăpat de remarcile viceprimarului.

Gabriela Nedelcu calcă, prin acest comportament, pe urmele primarului. Nu puține au fost situațiile în care ea a blocat, atât cât a putut, accesul la informații ale jurnaliștilor de la Actualitatea Tv și Newspascani.com. De fiecare dată când este întrebată despre un subiect ne răspunde:”Nu știu, să verific”! Dacă răspunsul ce trebuie să ni-l prezinte nu este unul favorabil administrației, viceprimarul nu mai răspunde deloc.

Actualul viceprimar nu a dat curs nici unei invitații de a fi prezentă într-o emisiune la postul de televiziune Actualitatea Tv. Atât de mult respect și deschidere manifestă încât se angajează să răspundă invitațiilor, dar nici atunci nu o face.

Alta era atitudinea viceprimarului Nedelcu atunci când era director al Școlii Speciale. Nu era eveniment la care să nu ne invite, pentru a arăta eforturile pe care le face pentru copiii defavorizați. Când avea ocazia era și un critic ascuns al primarului Pantazi, însă oficial, când apare public este dispusă să facă orice pentru a-l apăra pe acesta.

NOTĂ: Îi reamintim doamnei viceprimar că este plătită din bani publici . Și nu cu orice sumă! 

Related posts

Vârsta de pensionare în România „nu se poate mări”

Redacția

Patronate: Poliţele RCA s-ar putea scumpi de 4 ori din cauza firmelor de asigurări

Redacția

Iohannis: După 15 mai putem să intrăm într-o fază de relaxare

Redacția
Încarcă...