RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

8.400 lei pentru mașini de tuns iarba

Primăria Municipiului Pașcani intenționează să achiziționeze patru mașini de tuns iarba. Potrivit purtătorului de cuvânt al administrației locale, utilajele ar urma să fie folosite pentru tunderea gazonului ce va fi montat în mai multe zone din oraș. Valoarea estimată a investiției este de 8.400 lei fără TVA.

 

  

“În programul de achiziții publice al Primăriei Municipiului Pașcani, la achiziții directe, la poziția 162 se află patru mașini de tuns iarba prinse de către domnul Cristi Lorenț de la Serviciu de Seră. Suma prevăzută este de 8.400 lei, ele fiind achiziționate pentru că urmează să achiziționăm un gazon de pus prin municipiul Pașcani și pentru a-l tunde sunt necesare și astfel de mașini”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 30 septembrie.

Related posts

Colectarea gunoiului se va face după manual

Redacția

Taxele locale se vor majora! Cetățenii vor plăti cu 25% mai mult, pentru imobilele de locuit! Spațiile pentru activități economice vor fi impozitate cu până la 500%!

Răzvan Grecu

Au început lucrările de foraj în teren, pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres Pașcani – Suceava

Marius Parteni
Încarcă...