RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi apreciază implicarea lui Sorin Olariu în verificarea lucrărilor edilitare!

Primarul Dumitru Pantazi s-a întors de ieri din concediul de odihnă pe care l-a avut timp de două săptămâni. Unul dintre primele lucruri pe care l-a făcut a fost verificarea lucrărilor de refacere a marcajului rutier. În spațiul public consilierul local Sorin Olariu a contestat calitatea acestora.

 

  

Edilul șef a postat ieri pe o rețea de socializare o serie de fotografii însoțite de un mesaj prin care transmite pășcănenilor să nu fie îngrijorați de lucrările de refacere a marcajelor rutiere, deoarece acestea sunt făcute conform normelor în vigoare. Dumitru Pantazi a mulțumit pe această cale consilierului PMP Sorin Olariu pentru că se interesează de calitatea lucrărilor.

„Astăzi am efectuat o vizită de lucru pentru a vedea stadiul lucrărilor de marcaje rutiere din Municipiul Pașcani. S-au efectuat deja 2500 mp de marcaj longitudinal, iar de astăzi s-a început marcarea trecerilor de pietoni. În urma ultimelor discuții apărute în spațiul public legate de aceste marcaje, vreau să transmit faptul că apreciez implicarea domnului consilier Sorin Olariu în verificarea calității vopselelor. Vă asigur că marcajele respectă toate normele solicitate la ora actuală cât și caietele de sarcini”, a scris Dumitru Pantazi pe pagina sa de socializare.

Reamintim că Sorin Olariu a sesizat ieri Gospodăria Comunală că marcajele rutiere sunt făcute fără a respecta standardele în vigoare.

„Astăzi l-am convocat pe domnul Ștefan Popa și l-am rugat să meargă cu mine pe teren ca să-i arăt că marcajele care se fac în această perioadă în oraș, nu sunt conforme cu standardele în vigoare. I-am atras atenția cu privire la consistența vopselii și grosimea marcajului”, a declarat, ieri, Sorin Olariu.

 

 

Related posts

Ședință de CL joia viitoare! Se predă terenul la CNI pentru construirea unei creșe

Răzvan Grecu

Important pentru firme: Obligativitatea desemnării persoanelor responsabile cu gestionarea deşeurilor

Ema Roman

Jumătate dintre camioanele verificate în ultimele zile sunt supraîncărcate

Redacția
Încarcă...