RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria regretă disconfortul cetăţenilor de pe strada Culturii dar consideră că muncitorii procedează corect

Administraţia locală îşi cere scuze cetăţenilor de pe strada Culturii, din cauza disconfortului creat odată cu lucrările de asfaltare.

 

 

  

Şefii Primăriei consideră că intervenţiile au fost desfăşurate în parametri normali, firma şi-a făcut treaba ca la carte, iar praful gros ce i-a afectat pe oameni, nu a putut fi evitat.

În acest context, viceprimarul municipiului a ţinut să precizeze că speră că în curând, toţi cetăţenii se vor putea bucura de civilizaţie, şi vor circula pe străzi asfaltate.

„După cum ați observat, se continuă lucrările de reparații la străzi. Au existat unele probleme pe strada Culturii, acolo unde cetățenii au fost nemulțumiți deoarece s-a stârnit foarte mult praf în momentul în care firma care a câștigat licitația pentru a se ocupa de aceste lucrări, a încercat să îndepărteze praful. Țin să precizez că aceste străzi nu au fost demult asfaltate, era un praf destul de mare și s-a încercat curățarea suprafeței înainte de a turna covorul asfaltic. Ne cerem scuze cetățenilor și sperăm că în curând se vor bucura de civilizate, spunem noi și sperăm să continuăm și pentru celelalte zone din municipiul Pașcani asfaltarea străzilor”, ne-a declarat Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani.

Reamintim faptul că, sâmbăta trecută, muncitorii de la Enviro, firma cu care Primăria a încheiat contract pentru plombări şi asfaltări în municipiul Paşcani, au intervenit pentru a reabilita strada Culturii situată în spatele hotelului Central.

 

 

 

 

Related posts

Toamna i-a prins cu pătura în cap la vândut de produse, pe comercianții din piața vale. Primăria a mutat tacit investițiile pentru anul 2016

Ema Roman

Sensul giratoriu de la intersecția străzilor Grădiniței cu Calea Romanului va fi făcut de Dedeman! Primăria solicită ca trotuarele amenajate să aibă piste pentru bicicliști!

Răzvan Grecu

Prognoza meteo pentru weekend în Moldova

Redacția
Încarcă...