RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marcajele rutiere pe DJ 208, Mirceşti – Paşcani – Lespezi, trasate în maximum trei săptămâni

În maximum trei săptămâni spun cei de la Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor că vor fi realizate marcajele pe drumul Mirceşti – Paşcani – Lespezi, care  din 2011 nu a mai fost marcat.  

 

  

În ciuda faptului că este un tronson intens circulat, pe care au avut loc mai multe evenimente rutiere de-a lungul timpului, până anul acesta pe DJ 208 nu au fost trasate nici marcajele longitudinale, nici cele transversale, lucru care este pe cale să se schimbe în 2016.

Conform şefului de serviciu de la DJADP, Antoneta Manolache, cea care a rămas la conducerea în locului lui Daniel Minciună, săptămâna viitoare va fi atribuit contractul, urmând ca imediat să se execute şi marcajele.

“În programul de lucrări s-a aprobat pentru executarea marcajelor longitudinale şi transversale, suma de 122.130 lei. Este vorba despre drumul judeţean 248 limită, judeţul Iaşi Scânteia – Vaslui şi celălalt 208 limită judeţ Neamţ Paşcani – judeţul Suceava. Pentru primul s-a alocat suma de 42.880, iar pentru al doilea suma de 79.250. Acest contract va fi atribuit săptămâna viitoare, iar în cel mai scurt timp se vor executa şi marcajele”, a declarat Antoneta Manolache, şef serviciu DJADP

Vestea este una cu siguranţă bună pentru şoferii ce tranzitează zona şi care, mai ales în condiţii de ceaţă sau polei, sunt predispuşi să producă accidente rutiere, tocmai din cauza faptului că nu au un reper pe carosabil.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Lista datornicilor la bugetul local Pașcani (DOC)

Redacția

Ambasadorul SUA: „Îi încurajez pe români să nu voteze candidați acuzați de corupție”

Răzvan Grecu

Agenții economici din piața deal au venit la Primărie. Proiectul ce viza o serie de modificări a fost amânat

Marius Parteni
Încarcă...