RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Poliția Locală a prelungit somația adresată locatarilor blocurilor de pe Moldovei, de unde cade tencuiala

Locatarii imobilelor de pe strada Moldovei, din a căror fațadă cade tencuială, au mai primit câteva zile la dispoziție ca să rezolve problema. Amenințați de Poliția Locală că vor fi amendați, oamenii au încercat să se mobilizeze, dar au mai cerut timp pentru acest lucru.

Încă cinci zile lucrătoare le-au mai fost acordate ca să înlăture bucățile de tencuială care se pot desprinde oricând, punând în pericol siguranța cetățenilor. Practic, ei nu pot face asta, motiv pentru care vor plăti un alpinist. Problema ar trebui rezolvată cel târziu până la sfârșitul săptămânii viitoare. Reprezentanții Poliției Locale au înțeles situația și au avizat solicitarea acestora.

  

Reamintim faptul că zona din fața blocului Z1 de pe strada Moldovei, a fost semnalizată de către locatari cu bandă pericol trecere. Din fațada acestuia faţada acestuia au început să se desprindă bucăţi de tencuială, fiind un pericol de accidentare pentru cei care circulă pe trotuar. Deşi îşi doresc să îl reabiliteze, oamenii nu pot face nimic, pentru că partea din spate a imobilului a fost deja izolată, motiv pentru care acesta nu poate intra într-un program complet de reabilitare. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Poliția Locală Pașcani a început controale pentru a verifica dacă  proprietarii de terenuri au înlăturat ambrozia

Oana Cordoneanu

Coadă la uşa prefectului! Marian Şerbescu, aşteptat în audienţă, de peste 20 de păşcăneni şi nu numai

Ema Roman

Regulamentul de organizare și desfășurare a actelor de comerț în piețe supus dezbaterii publice

Răzvan Grecu
Încarcă...