RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zona de agrement a lacului Peștișorul ar putea să prindă contur.Un pășcănean vrea să investească 72.000 euro.Vezi cum ar arăta proiectul (FOTO)

Vești bune pentru pășcăneni! La administrația locală a fost depus un memoriu tehnic de dezvoltare a zonei de agrement privind lacul Peștișorul.

Investiția se ridică la 72.000 euro, iar amplasamentul are suprafața de 15.000 mp. Documentația însă nu a fost încă realizată, pentru ca terenul să poată fi concesionat. Până la această dată, aceasta este singura ofertă depusă la Primărie de firma SC Aqua Park Invest SRL,reprezentată de Silviu Moraru.

 „Intenția Primăriei este de a concesiona luciul de apă și insula, din Parcul Peștișorul. Deocamdată avem o singură cerere, un proiect făcut de SC Aqua Park Invest. Vor să investească 72.000 euro în acest proiect care constă într-o construcție ușoară din lemn pe insulă, un debarcader pentru hidrobiciclete și bărci, un ponton pentru pescari. Un proiect foarte frumos prezentat. În prima ședință locală din iunie, vom supune un proiect aprobării legat de cererea de concesiune a firmei respective, după care urmează licitația și execuția. Dacă în iunie se votează și sunt de acord consilierii, sunt sigur că până la sfârșitul verii vom avea acest loc amenajat”, ne-a declarat Vasile Axinte,viceprimarul municipiului Pașcani.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Târgu Frumos, 21 iunie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Un tânăr din PSD urmează să depună jurământul în Consiliul Local

Irina Gherasim

Pe Ștrandul Municipal și o parte din Parcul Peștișorul scrie concesionare!

Marius Parteni
Încarcă...