RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Ce este mai scump decât viața unui copil? (VIDEO)

Câțiva ziariști au reușit să afle care este valoare vieții unui copil. Au decretat, în fața opiniei publice, că transportul de urgență cu elicopterul în cazul unei fetiție de 6 ani lovită la cap a fost o risipă de bani publici.

 

 Prostia și ignoranța unora mi se par alarmante. Ce era de preferat să facă medicii de la Spitalul de Urgență Pașcani, unitate medicală ce nu are tomograf sau medic neurolog, să aștepte să vină ambulanța cu medic ce era plecată la un caz sau să cheme de urgență elicopterul?

  

 Eu cred că eforturile de a salva viața unui copil nu trebuie socotite în bani. Mă întreb dacă era copilul ziariștilor respectivi, aceștia se arătau la fel de deranjați de cele câteva mii de euro cheltuiți pentru elicopter? Sau dădeau telefoane, profitând de statutul de jurnalist, pentru a se putea pune la dispoziție un astfel de mijloc de transport cât mai curând.

 Mai mult, la fața locului nu au fost nici unii dintre comentatorii acestui subiect. Singurii prezenți fiind ziariștii de la Actualitatea TV. Mai jos sunt imagini cu fetița urlând de durere, când a fost adusă la CPU.

 P.S.: Totuși, nu ar trebui să ne bucurăm că fetița este bine?

{flv}diverse/fata elicopter{/flv}

Related posts

Problema economică a AgroComplex Lunca mai importantă decât cea socială a muncitorilor de la fostul REMAR

Răzvan Grecu

Mânuitorul

Răzvan Grecu

Doar capra și varza, nu și populația!

Răzvan Grecu
Încarcă...