RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Cum a ajuns primarul Dumitru Pantazi singurul care ține partea cetățenilor în timp ce a mutat întâlnirea cu ApaVital în altă locație, de frica lor!

De frica pășcănenilor ce-și anunțaseră prezența la Primărie, primarul Dumitru Pantazi a mutat întâlnirea pe care o avea programată ieri cu reprezentanții ApaVital într-o altă locație.

Mai mult, acesta a refuzat să răspundă la apelurile ziariștilor de la NewsPascani.com și Actualitatea TV pentru a informa opinia publică despre rezultatele negocierilor cu reprezentanții operatorului ieșean, cu toate că acesta ocupă și funcția de purtător de cuvânt al instituției.

Pentru că reporterii noștri pun întrebări incomode și nu scriu după dictare, edilul șef a ales, ca de  obicei, să dea declarații la televiziunea sa (?!) favorită. Acolo edilul șef a explicat că cei de la ApaVital i-au refuzat ambele propuneri: contracte individuale cu apometre pe casa scării și contracte cu asociațiile de proprietari urmate de convenții individuale acolo unde nu sunt apometre pa casa scării.

  

Prin urmare șansele ca astăzi în ședința Consiliului Director al ARSACIS să se întâmple o minune, în sensul ca doleanțele cetățenilor din municipiu să fie îndeplinite, sunt minime.

Tot de la Electron M Bit și Cătălin Cojocaru am aflat ieri seară că primarul Dumitru Pantazi este singurul care se implică cu adevărat pentru ca cetățenilor să le fie încheiate contracte individuale cu ApaVital, în timp ce restul aleșilor locali se ascund. Asta cu toate că până acum doar consilierul liberal Marius Pintilie și viceprimarul Vasile Axinte au avut curajul de a sta de vorbă deschis, în mijlocul mulțimii, cu cetățenii nemulțumiți de metodele de contractare a serviciilor de apă-canal prestate de ApaVital Iași.

Însă cum pășcănenii strâng semnături pentru demiterea primarului și dizolvarea Consiliului Local nu strică un pic de imagine pozitivă pentru domn primar!

P.S.: Zilele acestea se depun proiectele de hotărâre și semnăturile pentru anularea hotărârilor ce delegau către ApaVital serviciul de apă-canal și includeau Pașcaniul în ARSACIS. Sunt 5.400 de semnături de trei ori mai multe decât erau necesare. Pentru demiterea aleșilor locali nu am date de la organizatori pe motiv că nu sunt încă centralizate, dar bănuiesc că sunt tot cam atâtea. Grijă mare domnule primar și domnilor consilieri pentru că acum de votul dumneavoastră depinde nu doar bunăstarea pășcănenilor ci și funcția voastră!

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Transhumanța locurilor de joacă

Răzvan Grecu

Câteva coincidențe stranii cu avariile ApaVital

Redacția

Întrebarea al cărei răspuns închidea dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu
Încarcă...