RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Marius Parteni

Lunca, Blăgești, Boșteni, Sodomeni și Gâștești = Municipiul Pașcani

{jcomments on}

Trebuie să fii neghiob să lași să se înțeleagă că acele persoane care au votat cu Marius Pintilie sunt orășeni, iar cei care l-au ales pe Dumitru Pantazi sunt țărani.

  

Faptul că cetățenii din Lunca au contribuit decisiv la alegerea primarului, iar despre votul lor se vorbește de câteva zile, nu înseamnă că oamenii sunt într-un anumit fel. Despre acest vot se discută tocmai datorită declarației lui Dumitru Pantazi, care a spus după centralizarea voturilor că are avantaj datorită celor din Lunca.

E prea de tot să te apuci acum să spui la televizor dobitocii și să pui în cârca unora atribute care nu au fost folosite. S-a întâmplat la televiziunea favorită primarului, ieri seară, unde cei doi moderatori au discutat despre rezultatul votului.

Au preferat să analizeze într-un mod meschin subiectul și să inducă opiniei publice ideea că pășcănenii sunt împărțiți între orășeni și țărani. S-au folosit de o afirmație a colegului meu Ciprian Covrig, pentru a crea o temă de dezbatere falsă.
Nici noi, nici politicienii care au comentat rezultatul alegerilor nu au împărțit pășcănenii în două categorii. Cine face asta este un mare TĂNTĂLĂU!

Avem de a face, în acest caz, cu o altă problemă. După cum scriam și ieri, Bit Tv va avea o misiune murdară în perioada următoare, de a lupta împotriva opoziției, de a-i prezenta pe cei din opoziție ca fiind candidați lipsiți de proiecte și viziune. Timpul va demonstra.
Pentru cei doi deontologi este și acesta un subiect. Ei nu văd problemele penale ale primarului, nu văd celelalte lucruri care nu merg în municipiu. Nici nu au cum, când au ochii acoperiți.

Pentru mine, ca cetățean și ca jurnalist, Lunca, Blăgești, Boșteni, Sodomeni și Gâștești = Municipiul Pașcani!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Nu ucideți acest început!

Marius Parteni

Haideți să susținem proiectul “România Solidară”

Marius Parteni

Pantazi nu știe să piardă!

Marius Parteni
Încarcă...