RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Biciclist accidentat de mașina de salubritate, la Boureni. Victima avea o alcoolemie de 1,19 mg/l

politia-din-timisoara-a-deschis-o-ancheta-dupa-gasirea-unei-femei-de-88-de-ani-si-a-fiului-ei-morti-in-locuinta

Accident rutier produs în această dimineață, în localitatea Boureni, comuna Moțca. Un biciclist în vârstă de 47 de ani a fost acroșat de mașina de la salubritate. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. În urma testării alcoolscopice, avea o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În această dimineață, în jurul orei 09.30, Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați prin apel unic de urgență la 112, cu privire la faptul că în localitatea Boureni, comuna Moțca a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări, a rezultat faptul că șoferul unei autospeciale de la salubritate, un bărbat în vârstă de 47 de ani, ar fi acroșat un bărbat de aceeași vârstă care se deplasa pe bicicletă. Conducătorul autospecialei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat alcoolscopic și biciclistul, rezultând o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, ne-a declarat Adina-Ioana Ciobanu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Conform medicului Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, victima prezenta o fractură de gambă. I-a fost pus piciorul în ghips, însă a refuzat internarea în spital.

Related posts

Doi pășcăneni, soț și soție, trimiși în judecată pentru trafic de persoane

Redacția

Un român de 28 de ani din Germania a murit călcat de tren chiar în faţa fratelui său. Bărbatul a fost consiliat de psiholog la locul tragediei

Redacția

Dosar penal pentru un tânăr din Todirești care a provocat un accident rutier

Teona Gherasim
Încarcă...