RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceriLocal

Electroputere VFU Pașcani s-a înscris la licitația pentru repararea unor vagoane CFR Călători

Asocierea Atelierele CFR Grivița (lider) – Electroputere VFU Pașcani a depus singura ofertă la licitația lansată de CFR Călători pentru reparații la vagoanele seriei 2176 în următorii doi ani, a anuntat Club Feroviar.

La începutul lunii trecute, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a inițiat o procedură pentru a încheia un contract de reparații la vagoanele seriei 2176.

Anunțul de licitație a fost postat în sistemul electronic de achiziții publice, având ca obiect „Servicii de reparație planificată tip RTG, înlocuire roți monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, refacere protecție anticorozivă și vopsire integrală în sistem poliuretanic, servicii de recondiționare/înlocuire a subansamblelor/pieselor/materialelor constatate pe fluxul de reparație ca necesare a fi efectuate la vagoane de călători seria 2176”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce urmează să fie încheiat pentru o perioadă de 23 de luni este cuprinsă între 138.100 și 126.749.858,12 lei.

În acordul cadru vor fi incluse minimum un vagon și maximum 94 de vagoane. Cel mai mic contract subsecvent va cuprinde un vagon, iar cel mai mare – 30 de vagoane. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost la finele săptămânii trecute.

  

Este pentru prima oară când doua companii care repara material rulant se asociază pentru a depune ofertă la o licitație de acest fel a operatorului feroviar de stat.

sursa telem.ro

Related posts

Inspectorii antifraudă fiscală verifică şcolile de şoferi: Prejudiciu de 8,53 milioane lei

Redacția

ANAF controlează și membrii familiei

Redacția

15.000 de euro pentru românii care vor să-și scadă consumul de energie

Redacția
Încarcă...