RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Executorii vând, în Pașcani, un apartament cu trei camere

In perioada urmatoare, pe data de 13 februarie, executorii judecatoresti scot la vanzare un apartament situat in municipiul Pascani . Imobilul este compus din trei camere cu o suprafata utila totala de 69,14 metri patrati.

 

  

Bunul este scos la vanzare dupa ce debitorii nu au achitat un credit contractat de la Banca Comerciala Romana SA. Dupa expertizarea apartamentului, s-a ajuns la un pret de pornire de 159.393 lei. Pretul a fost diminuat cu 25 la suta fata de prima licitatie, cand nu s-au prezentat oferte.

“Invitam pe toti cei care pretind vreun drept asupra bunului imobil oferit spre vanzare sa depuna in scris obiectiunile lor pana la termenul de vanzare, dupa care nu li se vor mai lua in calcul obiectiunile”, se arata in anuntul publicat de catre executorul judecatoresc Vladimir Zabolotnai. Participantii la licitatie sunt obligati sa plateasca o cautiune de 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Un atelier mecanic din Pașcani a fost amendat cu 1.000 de lei de inspectorii DSP

Redacția

Pensiile vor fi majorate cu 5 % din ianuarie

Redacția

O firmă din Pașcani a câștigat licitația de furnizare şi distribuţie de fructe proaspete pentru elevii din judeţ în acest an şcolar

Redacția
Încarcă...