RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieEconomie și afaceri

Mobilizare impresionantă pe Lotul 3 din A7, Mircești – Pașcani. Peste 300 de oameni și 100 de utilaje lucrează la primii kilometri de autostradă din județul Iași.Mai marii județului, vizită în teren (FOTO ȘI VIDEO)

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, a făcut o vizită pe șantier alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, secretarul general adjunct al Guvernului, Lucian Rusu, administratorul public al județului Iași, Andrei Cazacu, și deputatul Sorin Nacuță.

CLIC PENTRU VIDEO AICI – https://www.facebook.com/cjiasi/videos/1060180898405302

Sectorul Mircești – Pașcani din A7 are o lungime totală de aproape 29 km și trece prin cinci UAT-uri din județul Iași, Mircești, Hălăucești, Mogosești – Siret, Stolniceni – Prăjescu și Pașcani.

Reamintim că și prefectul județului Iași, Bogdan Cojocaru ,însoțit de directorul general regional al DRDP Iași, Ovidiu Mugurel LAICU au fost prezenți zilele trecute pe șantierul autostrăzii A7, în zona Pașcani, pentru o primă evaluare a lucrărilor demarate pe tronsonul Bacău – Pașcani, Lot 3 Mircești – Pașcani.

  

Constructorul este mobilizat în zona Pașcani – Gâștești, unde se înregistrează progrese notabile.După decopertarea stratului vegetal, se lucrează deja la stabilizarea stratului 2, pe un sector ce reprezintă punctul terminus al Lotului 3, care va străbate județul Iași prin nordul său și va face legătura cu viitorul tronson A7 Pașcani – Siret. De asemenea, continuă lucrările la nodul de tip turbion din zona Sodomeni, ce va face legătura între A7 și A8. În acest punct, constructorul este mobilizat pentru decopertarea stratului vegetal și relocarea rețelelor de utilități.

CLIC PENTRU VIDEO AICI  –https://www.facebook.com/DRDPIS/videos/903632864553378

Consiliul Județean Iași,

DRDP Iasi Oficial

Related posts

De ce întârzie demararea lucrărilor de construire a unui bazin de înot la Pașcani

Răzvan Grecu

De la 1 iulie va intra în vigoare programul Rabla 2

Redacția

A treia etapă de dezinsecție la Pașcani, în perioada 5-10 iulie

Oana Cordoneanu
Încarcă...