RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE O conductă de benzină a explodat la Rafinăria Petromidia din Năvodari / Incendiul a fost stins, nu există victime momentan/ O explozie similară a avut loc în 2021, când o persoană a murit (video)

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Un incendiu a izbucnit în urma exploziei, iar la fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție.

Ora 09:22 Douăzeci de persoane au fost evacuate, iar restul personalului s-a autoevacuat pe platforma de siguranță, a mai transmis ISU Dobrogea.

Ora 09:18 Flacăra a fost stinsă, iar echipajele intervin pentru răcire, transmit autoritățile. Până la acest moment nu există victime.

Ora 09:14 Conform Economedia, rafinăria se afla în revizie generală, care urma să se încheie în 26 aprilie.

  

Ora 09:11 O explozie similară a avut loc în 2 iulie 2021, la instalația de producere a motorinei, atunci când un angajat al Petromidia a murit.

Ora 09:10 La fața locului a fost trimisă și o autospecială de transport roboți de la ISU BIF, anunță autoritățile. Totodată, alte 4 mașini de stingere din cadrul ISU IL (2) și ISU CL (2) vor interveni în sprijinul colegilor din ISU CT.

Ora 09.04: O conductă de benzină de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a explodat. Deflagrația este urmată de incendiu, au anunțat forțele de intervenție.

Până la acest moment,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Război în Ucraina, ziua 169: Când se va termina războiul? Zelenski: Depinde de pierderile pe care le va suferi Rusia

Redacția

VIDEO SuperLiga: FC U Craiova 1948, victorie grea cu „lanterna roșie” – Primul eșec pentru Nicolae Dică

Redacția

Noi discuții despre Ucraina la Malta, fără Rusia și China

Redacția
Încarcă...