RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

PUBLICATIE  DE VANZARE IMOBILIARA/ANUNTURI

       La  data de 09-05-2023 , orele 10.00 va avea loc la sediul Biroului executor judecatoresc Corbu Vasile,din Pascani,str.Eugen Stamate,Bl. D2 A,mezanin, jud. Iasi,vanzarea la licitatie publica a imobilului situat in satul Poiana,comuna Deleni, jud.Iasi, inscris in CF nr.60740-UAT Deleni,avand nr.cadastral vechi 253/2, constand din suprafata de teren intravilan de 401 mp. curti constructii,inscrisa in C.F.nr.60740-UAT Deleni, avand nr.cadastral vechi 253/2 ,cladirea C2-magazin Ac=170,96 mp,cladirea C7-anexa regim inaltime parter cu Ac=7,34 mp , cladirea C8-anexa garaj cu regim de inaltime parter cu Ac=26,80 mp, platforma de beton de 15 cm grosime,Ac=138 mp.aflata in curte ,fosa septica din beton cu un volum de 24 mc,un grup sanitar vechi,gard la strada cu soclu din beton armat ,stalpi din beton armat (placati cu piatra naturala),panouri din cherestea rasinoase (prevazuta cu o poarta pietonala de acces) cu lungimea de cca 24 m ( din cei 28 deschidere la drum masurata , cca 4 ml sunt rezervati accesului la garaj ) la pretul de 23.997 Euro  ,pret stabilit prin expertiză de către expertul tehnic judiciar Ing.Lazar Liliean

         Conform extrasului de carte funciara imobilul este grevat de urmatoarele sarcini: somatie de plata emisa de ANAF Harlau, in suma de 23.372 lei.

       Executarea se face la cererea creditoarei Tanase Cornelia .

       Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare .

  

        Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul  urmarit silit sa se prezinte la data,locul si ora stabilite pentru vanzare,avand asupra lor cartea de identitate si pana la aceasta data sa prezinte oferte de cumparare .

      Cel tarziu pana la termenul de vanzare ofertantii trebuie sa depuna o cautiune de 10% din pretul de incepere a licitatiei RO 80BRDE240SV535 1423 2400 deschis la BRD la dispozitia BEJ Corbu Vasile,CF 19877199 ,dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare pana la termenul stabilit pentru vanzarea la licitatie publica .

          Executor Judecatoresc

                Corbu Vasile                                       

Related posts

Pierdut carte de identitate Pătrașcu Mitică, din Sodomeni, Pașcani

Redacția

COMUNICAT DE PRESĂ „Amenajare piste pentru circulatia bicicletelor în comuna Miroslovesti,  județul Iași”COMUNICAT DE PRESĂ

Redacția

Anunț de începere proiect Școala Gimnazială Gâștești

Redacția
Încarcă...