RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Casa Auto Iași aduce Caravana Dacia, Renault, Nissan la Pașcani, pe 1 și 2 octombrie (P)

Casa Auto Iași vine în Pașcani pe 1 și 2 octombrie, în parcarea Kaufland. Timp de 2 zile te așteptăm cu cele mai recente modele Dacia, Renault și Nissan. 

Ai ocazia să descoperi Dacia Logan, Dacia Duster, Dacia Sandero Stepway și Dacia Jogger, Nissan Qashqai, Renault Arkana, Renault Express și, vedeta evenimentului, Noul Renault Megane E-Tech 100% electric.

Poți programa un Test Drive la numărul 0232 933 sau pe mallauto.testergrup.ro sau direct la eveniment, în parcarea Kaufland.

Despre Casa Auto Iași

  

Am dezvoltat, în premieră pentru industria românească, un pol auto, care concentrează în același spațiu majoritatea brandurilor pe care le reprezentăm, respectând în același timp rigorile mărcilor pentru design și funcționalități.Vindem automobile, printre cele mai populare și apreciate mărci, pentru uz personal și comercial, dar cel mai bine ne pricepem la servicii. Avem o abordare umană și flexibilă și gândim mereu soluții care să fie utile clienților. Tot ce am construit în jurul afacerii de vânzare a automobilelor a urmărit să facem din Casa Auto locul, centrul unic, unde clienții vor regăsi opțiuni pentru toate nevoile lor. Grupul integrează, alături de vânzare și service autorizat și profesionist pentru fiecare marcă, servicii rent-a-car și mașină de înlocuire, broker de asigurări auto, un centru de daune, asistență rutieră, parc de mașini rulate și opțiuni pentru finanțare, inclusiv leasing, buy-back și trade-in. Suntem specialistul nr.1 în automobile și servicii în Iași și în zona de nord-est a României!

Related posts

ZIUA COMUNEI LESPEZI – SĂRBĂTOAREA DE SFÂNTUL ILIE (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Slujbă de înviere la parohia romano – catolică din Hălăucești (VIDEO)

Redacția

Cerul Pașcaniului survolat de aeronave aparținând Forțelor Aeriene. Campanie pentru o carieră militară în aviație

Oana Cordoneanu
Încarcă...